Niebezpieczni dżentelmeni

Niebezpieczni dżentelmeni

• 导演:
    Maciej Kawalski
  • 主演:
    马辛·多洛辛斯基、托马斯·科特、安德烈·瑟韦林、沃伊切赫·麦克瓦尔达斯基
  • 语言:波兰语
  • 上映:2022
  • 评分: 6.8
  • 剧情:
    Tadeusz Boy-eleski (T. Kot), Witkacy (M. Dorociski), Joseph Conrad (A. Seweryn) i Bronisaw Malinowski (W. Mecwaldowski), cztery znakomitoci zakopiaskiej bohemy budz si po mocno zakrapianej, caonocnej imprezie. Gowy pkaj im od kaca, nikt nic nie pamita, a sytuacji nie poprawiaj znalezione na pododze zwoki nieznanego mczyzny. Dodatkowo do drzwi domu dobijaj si wanie stre prawa, a to dopiero pocztek kopotw. Rozpoczyna si wycig z czasem, w ktrym bohaterowie musz uwolni si nie tylko od podejrze, ale take od rwnie niebezpiecznych rodowiskowych plotek i jak najszybciej wyjani zagadk tajemniczej mierci. Wkrtce za spraw tych byskotliwych i uwielbiajcych ryzyko dentelmenw ttnice kulturalnym yciem Zakopane stanie si tem wielkiej intrygi, w ktr zamieszani bd gangsterzy, artyci i politycy, w tym Zofia Nakowska czy Jzef Pisudski. Na drodze bohaterw stanie rwnie Lenin we wasnej osobie, ktry akurat zawita do Poronina…
发布:2026-2-21 00:50:26
广而告之
2 3
  • 点赞
  • 收藏
  • 分享
    复制下方链接,分享给你的朋友们
    https://www.mojiez.com/thread-35723-1-1.html - Niebezpieczni dżentelmeni - 摩羯座
  • 求助
首页电影Niebezpieczni dżentelmeni
广而告之:因技术原因,我们无法将视频中的广告或水印屏蔽,观看时请勿相信视频中的任何广告。如对您造成损失,与本站无关!
网盘如果打开失效了,那就是和谐了,这属于正常现象。建议使用磁链转存到网盘或下载到本地!

摩羯座影视

发送求助内容到邮箱(help@abc.com)即可获取最新下载链接!

最新官网:www.mojiez.com

好的,我记住了